Praktijk -> Wie is...

Wie is Petra Keijzer-Rus?

Ik ben getrouwd en ben de trotse moeder van twee zoons en een dochter.

Sinds 2011 ben ik met veel plezier werkzaam in mijn praktijk JouwLeerKracht, die in 2018 overgegaan is in Praktijk Petra Keijzer.

Ik ben Neuro Sensomotorisch Remedial Teacher, kindercoach, NLP Master Practitioner/coach, CNLS Specialist, MNRI® reflexintegratie behandelaar en Jin Shin Jyutsu® Practitioner.

  

‘Anders-dan-anders’


Sinds ik in 1994 begon als juf op een basisschool, ben ik geboeid door kinderen die iets anders nodig hebben dan het 'gemiddelde' kind.

Door mijn ervaring met alle kinderen op school en in mijn praktijk, is me duidelijk geworden dat een gevoel van veiligheid, leren en bewegen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Kinderen die uitdagingen hebben op motorisch gebied hebben vaak ook uitdagingen op cognitief (leer-) gebied. De basis ligt in het veilig voelen...ALTIJD!

Dat is ook de reden dat ik steeds meer ouders in mijn praktijk krijg. 

ALS HET MET DE OUDERS GOED GAAT, GAAT HET MET DE KINDEREN GOED EN VICE VERSA!

 

Het is steeds weer prachtig om te zien

hoe kinderen en ouders door ontspanning

in het

lichaam terug te krijgen groeien, zowel

op lichamelijk maar zeker ook op

emotioneel en cognitief gebied!
Pas als een kind (en volwassene!)

rust en veiligheid ervaart, kan het

zich verder ontplooien.

Niet vanuit de overleving...

De afgelopen 25 jaar heb ik vele trainingen, opleidingen en cursussen gevolgd over leer- en gedragsuitdagingen: autisme, hsp, hoogbegaafdheid, DCD, dyslexie en op het gebied van visuele screening en training, MNRI® reflexintegratie, Movement Based Learning® en Rhythmic Movement Training®.

 

Ik ben neurosensomotorisch Remedial Teacher, kindercoach, NLP Master Practitioner/coach, CNLS Specialist, Reflexintegratiebehandelaar en Jin Shin Jyutsu® practitioner.